Bob Marley: One Love

Alla 12a. mittesoovitatav
Biograafia


Filmi tutvustus

Legendaarne Bob Marley on muusikamaailma ikoon, kelle pärand elab igavesti. Filmis "Bob Marley: One Love" heidetakse pilk mehele legendi taga, jälgides reaalsest elust inspireeritud muusika sündi, mille sõnum armastusest ja ühtsusest on inspireerinud paljusid põlvkondi.

Bob Marley on mees, kes on reggae populariseerimisele üle maailma tohutult kaasa aidanud ja keda armastavad miljonid muusikasõbrad. Kuid tema kodumaal Jamaikal on poliitiline olukord kahe järelandmatu vastasleeri utsitamisel jõudnud vaat et kodusõja puhkemiseni. Piisab ühest tikust, mis kukub püssirohutünni ja tagajärjed võivad olla ettearvamatult rängad. Selles olukorras avastab Marley, et teda kistakse nii ühele kui ka teisele poole rindejoont ja kui ta peaks tegema kasvõi ühe valesammu, võib sellele järgneda vastasleeri karm kättemaks. Ajal, mil sõnadest jääb puudu, et olukorda rahustada, peab lõpuks kauaoodatud leevenduse endaga kaasa tooma üks mees ja tema inimesi kokkuliitev muusika ning sellega kaasas käiv rahusõnum...

Bob Marley oli kordumatu muusik, kelle elu keerdkäigud on jõudnud esmakordselt kinoekraanidele. Mõistagi tema legendaarsete lugude saatel.


Kinos alates: 16.02.2024
Filmi pikkus: 1h 47 min
Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Reinaldo Marcus Green
Osatäitjad: Kiefer Sutherland, Michael Gandolfini, Lashana Lynch