Sabaga spioon

Marnie's World (2019)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Marnie on ärahellitatud punaka karvaga kass. Tema elu on kassilikult laisk, muretu, perenaise Rosalinde lakkamatu hoole all ja pisut ... igav. Kodus on kõik sada korda läbi katsutud ja üle nuusutatud ning tal on täpselt kolm peamist kohustust: süüa, magada ja telekat vaadata. Ja nii iga päev esmaspäevast reedeni, ilma puhkepäevadeta.

Olles lugematuid kordi läbi vaadanud oma armastatumad krimilood, mõistab Marnie, et maailm väljaspool koduseinu on täis hämmastavaid imeasju, mida on tingimata vaja näha. "See on minu šanss!" mõtleb Marnie, kui Rosalinde kaval vend kassi pettuse abil karpi pakib ning lubab saata "salajasele missioonile". Ent nagu ikka, läheb midagi valesti ja saadetis salaagent Marniega pudeneb postiautost külavaheteele. Ja siis elu alles pahupidi pöördub. Tuleb välja, et elu väljas ei ole üldse selline, nagu televiisoris näidatakse! Ootamatult kohatud uued sõbrad, brutaalne koer Elvis, stressitalumatu kukk Munabert ja terve elu näitlejakarjäärist unistanud eesel Anton aitavad kogenematul Marniel õppida tundma tõelist elu.

Teel ootavad sõpru rohked seiklused, millest ühte on segatud ka päris kurjategijad, kellel on plaanis varastada maal. Siis kulub Marnie detektiivivaist marjaks ära.


Kinos alates: 05.07.2019
Filmi pikkus: 1h 32 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Wolfgang Lauenstein, Christoph Lauenstein