Imelised 2

The Incredibles 2 (2017)

Alla 6a. mittesoovitatav
Animatsioon


Filmi tutvustus

Uues animafilmis "Imelised 2" saab Helen ülesandeks taastada superkangelaste hea maine, aga Bob peab samal ajal sooritama kangelastegusid kodurindel koos Mimoosi, Välgu ja väikese Jussikesega, kelle supervõimed alles hakkavad avalduma. Nende elud paisatakse aga tasakaalust välja, kui välja ilmub uus kurikael, kelle geniaalne ja ohtlik plaan seab nad kõik ohtu. Kuid perekond Parr ei kavatsegi selle väljakutse eest peitu pugeda, sest on neile ju abiks ka nende hea semu Külmar. See muudabki selle perekonna niivõrd Imeliseks.

Oodata on tulnud peaaegu 14 pikka aastat, aga lõpuks ometi on vaatajate seas ülipopulaarne ja armastatud Imeliste perekond tagasi suurel kinoekraanil ning keset kõige suuremat möllu. Imelised sätivad oma pereasju ning võitlevad turvalisema maailma nimel selgi korral puhtas eesti keeles ning tegelaskujudele on oma hääled andnud Peeter Tammearu, Evelin Võigemast, Marko Matvere, Merit Männiste, Otto-Samuel Kahar, Elisabet Reinsalu jpt.

Tähelepanu! Pixari animatsioonistuudio traditsioone järgides pakutakse selgi korral kinosõbrale ühe asemel kaks filmi, sest filmile "Imelised 2" eelneb stuudio kõige värskem lühianimatsioon, mis kannab pealkirja "Bao". Tegu on lustaka looga pelmeenist, kes ootamatult ellu ärkab. Ja see kõik on üle valatud hõrgu Pixari kastmega...

NB! Tähelepanu!

Anname teada, et film „Imelised 2“ sisaldab kohati vilkuva valgusega stseene, mis võivad avaldada mõju vaatajatele, kellel võib esineda fotosensitiivset epilepsiat või ülitundlikkust fotostimulatsiooni (vilkuva valguse) suhtes.


Kinos alates: 03.08.2018
Filmi pikkus: 2h 5 min
Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Brad Bird