Surnute seas

Play Dead (2022)

Lubatud alates 14a.
Õudusfilm


Filmi tutvustus

Kriminalistikatudeng Chloe peab teesklema omaenda surma. Vaid nii pääseb ta surnukambrisse, kus hoitakse asitõendeid tema noorema venna ja endise kallima kuriteo kohta. Kallimat Chloe päästa ei saa, sest too hukkus relvastatud röövi ajal, kuid ta peab tegema kõik võimaliku, et tema venda süüdi ei mõistetaks. Chloe otsustab teha midagi hullumeelset: ta viib end ravimitega kliinilise surma seisundisse ja satub laipade sekka.

Surnukambrisse jõudnud, selgitab Chloe välja, et seda juhib psühhopaadist kohtuarst, kes tegeleb inimelundite müügiga. Teatanud „patsientide“ surmast, hoiab ta neid elus, et neid saaks kasutada doonorina, ning kui tuleb tellimus, eemaldab neilt neerud, maksa, kopsud, silma sarvkesta, et need mustal turul maha müüa. Chloe leiab doonorite seast ka oma endise kallima Rossi, kes on veel elus ja kelle keha on valmis elundite väljavõtmiseks.

Saanud teada, et ta pole surnukambris üksi, hakkab maniakk Chloed jälitama. Noore neiu elundite eest makstakse mustal turul suurt raha. Oma elu eest võideldes mõistab Chloe, et surnukambris tuleb karta elavaid, mitte surnuid.


Kinos alates: 09.12.2022
Filmi pikkus: 1h 46 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Patrick Lussier
Osatäitjad: Bailee Madison, Jerry O’Connell