Vanamees ja Põrsauss ja parimad palad

Alla 12a. mittesoovitatav
Õudusfilm, Animatsioon


Filmi tutvustus

Rahamaias Põrsauss puhub Vanamehe põrsa pingule! Nüüd on Vanamehel ja Priidikul 24 tundi aega, et Põssapomm kahjutuks teha, muidu lendab terve küla põrsaga õhku!

Teie ees on Vanamehe veriselt värske lühifilm “Vanamees ja Põrsauss”! Neljast episoodist koosnevas õuduskomöödias satume Põrsaussiga kembeldes müstilisele “Vanamehemaale”, Ida-Tallinna Keskhaiglasse ja loomulikult juba armsaks saanud Vanamehe tallu. Tule ela Vanamehe ja lapselaste uutele seiklustele kaasa ja võib-olla unustad paar tarkusetera kana ah … kus ma olen.

Filmis astuvad üles häälenäitlejatena Jan Uuspõld, Anne Veski, Genka, Tõnis Niinemets, saladuslik ussikeelne Põrsauss ja paljud teised.

Lisaks saab nošida autorite poolt hoolikalt kureeritud parimaid palukesi Vanamehe Multika kuulsusrikkast ajaloost! Õhtu krooniks tuleb julgematele vaatajatele näitamiseks ka Vanamehe Multika episood, mis kukkus välja nii kohutavalt halb, et autorid seda varem avaldada pole julgenud. Nii sitt, et isegi Vanamehe standarditele ei vasta … Eino head mardipäeva.


Kinos alates: 08.11.2022
Filmi pikkus: 0h 55 min
Levitaja: BOP Animation OÜ
Lavastaja: Mikk Mägi