Kuidas naistele naudingut pakkuda

How To Please A Woman (2022)

Lubatud alates 14a.
Komöödia


Filmi tutvustus

Kujutlege, et olete end kodus diivanil mõnusalt sisse seadnud ja võluv poolpaljas ning väga sportlik noormees võtab muusika saatel teie elutoas tolmu! Ta on valmis täitma kõik teie soovid – pesema põrandat ja aknaid, küürima vanni – ning kui soovite, esitab pealekauba kirgliku tantsu või hellitab teid õrnalt. Orgasm on garanteeritud! Kõik hinnas! Eks ole ahvatlev?

Just selline äriidee tekkis Ginal, kellele parimad sõbratarid tegid sünnipäevaks pikantse kingituse – meesstrippari. Kahjuks polnud Gina kingitusest just vaimustuses. Mis striptiis, kui eraelu veereb allamäge – abikaasaga pole juba kaks aastat intiimsuhteid olnud ja tööl on pahandused. Pole talle mingit striptiisi vaja, koristagu noormees parem tema kodu. Gina tahtmine sünnibki. Kui Gina töölt vallandatakse, otsustab ta alustada kodukoristusäri, mille reklaamlause on „Puhtusest särav kodu ja garanteeritud orgasm.“

Äri õitseb ning Gina ja mänedžer Steve märkavad, et kliendid soovivad koristusest ja seksist enamat. Nimelt veel suuremat rahuldust. Kummalised nüansid sunnivad otsima, millega klientidele veel rohkem meeldivaid hetki pakkuda. Firma ülemus Gina õpib ka omaenda õnnele tähelepanu pöörama, kõige salajasemaid soove välja ütlema, otsima seda, mis pakuks naudingut temale – ning kohtub lõpuks elu armastusega.


Kinos alates: 22.07.2022
Filmi pikkus: 1h 47 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Renée Webster
Osatäitjad: Sally Phillips, Alexander England