Jänkude Akadeemia: Võimatu Munamissioon

Rabbit Academy. Mission Eggpossible (2022)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Miks ometi? Just lihavõttepühade eelõhtul juhtus midagi ootamatut! Jänkude Akadeemia tähtsaim ese, maagiline kuldmuna, on muutunud süsimustaks... Isegi õpetajatel on kõrvad lidus, sest niisugust asja pole enne juhtunud! Tarkade jäneste raamatud ütlevad, et kui kuldmuna mustaks värvub, on lihavõttepühad suures ohus!

Selgub, et loosse on segatud salakavalate rebaste pere. Neil on juba ammu plaanis rikkuda kauneim kevadine püha , sest nende arvates on rebased alati olnud ja on ka edaspidi jänkudest paremad! Kõigele lisaks tahab lihavõttepühi rikkuda ka endine akadeemia õpilane, pikk-kõrv Leo! Ta veenab rebaseid pühademune varastama, sest siis poleks ka lihavõttepühi. Jäneste Akadeemias on täielik segadus! Pühad tuleb iga hinna eest päästa! Aga oh häda - pärast seda, kui kuldmuna mustaks värvus, on kõik õpilased ja õpetajad kaotanud oma supervõimed! Nüüd peavad jänkud lootma ainult oma südamele ja tarkusele, et rebasepere üle kavaldada.

Veider küll, aga rebasepoiss Ferdinandile see salakaval pühade rikkumise plaan üldse ei meeli. Ta on ainus selline, kes teistest rebastest erineb. Tema armastab lihavõttepühi ja ei taha, et need kaoksid. Seepärast otsustab ta saada sõbraks Maxiga, Jänkude Akadeemia andekaima õpilasega, ja talle oma abi pakkuda. Aga kas jänkud saavad usaldada rebast? Äkki on seegi rebaste järjekordne salaplaan? Või ehk tasuks siiski usaldada Ferdinandi, et päästa lähenevad pühad? Kes oskaks öelda, mis on õige?


Kinos alates: 06.05.2022
Filmi pikkus: 1h 16 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Ute von Münchow-Pohl