Peletiste perekond 2

Monster Family 2 (2021)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Mida uuemat on peletiste maailmas? Pulm! Baaba-Jagaa ja tema kallim Renfield, krahv Dracula teener, otsustasid oma tundeid mitte varjata ja... lasta end laulatada! Aga tseremoonia ei jõua alatagi, kui see tuleb katkestada! Kõigi külaliste silme all röövib armunud noorpaari üleloomulike võimetega peletisekütt Mila Starr. Selgub, et väike röövija on miljardärist teadlase ainuke tütar ja täidab oma hullu isa antud ülesannet! Sellest lapsukesest tasub eemale hoida - ta on kiire kui tuul ja varustatud selliste abivahenditega, mida kadestaks ka James Bond ise!

Ja taas tabab Wishbone'i perekonda šokk! Baaba-Jagaa ja tema peig on nende vanad sõbrad, Wishbone'ide laste jaoks peaaegu nagu vanaema ja vanaisa. Nad peavad noorpaari iga hinna eest vabastama. Samas pole see nii lihtne. Sõprade päästmiseks peavad Wishbone'id taas muutuma üleloomulike võimetega peletisteks. Võluamuleti abil saab emast vampiir, isast roheline Frankenstein, tütrest inimesi hüpnotiseeriv muumia ja pojast väle libahunt.

Peletiste perekonnale tulevad appi armsad nahkhiired. Koos asutakse rännakule üle ilma, ees ootab hulk ohtlikke seiklusi ja kuhjaga hirmutavaid kohtumisi, kuni astutakse vastu peaaegu võitmatule Milale ja selgitatakse välja, miks röövib hull geenius selliseid surematuid peletisi nagu Dracula (jah, ta on tagasi!), Loch Nessi koletis, lumeinimene Jeti ja hiigelgorilla King Kong.


Kinos alates: 21.01.2022
Filmi pikkus: 1h 43 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Holger Tappe