Hunt ja lõvi

Le loup et le lion (2021)

Kogu perele
Seiklusfilm


Filmi tutvustus

Muusikakooli õpilane Alma ei osanud oodata, et kui ta pärast vanaisa surma kodumaale naaseb, muutub tema elu täielikult. Ootamatult ilmub kohale vanaisa sõber valge emahunt, kaasas kutsikas, kelle ta jätab elutuppa laua alla, et siis ise kaduda. Samal ajal juhtub läheduses lennuõnnetus ja tüdruk leiab lennuki rusudest imekombel ellu jäänud lõvikutsika. Nii hakkasidki pisikesed koos elama ja Almast sai nende kasuema. Õlgadele langenud vastutuskoorem ähvardab Alma jalust niita, kuid siiski otsustab ta mõlemad loomapojad üles kasvatada.

Naljaka kolmiku vahel tekib peagi eriline side. Alma mängib hoolealustega igal õhtul klaverit või käib nendega ilusal saarel jalutamas. Ent idüll ei kesta kaua. Teada saades, et Alma annab ulualust metsloomadele, otsustavad loodusekaitsjad kolmiku lahutada. Lõvikutsika viivad nad loomaaeda, hundikutsika võtavad endale. Nüüd algavadki seiklused. Suuremaks kasvanud hundikesel õnnestub end vabadusse murda. Ta on valmis oma sõpra lõvikutsikat otsima asuma ja koos temaga asub teele ka Alma.

Ebatavalises ja liigutavas koguperefilmis, mis pakub unustamatuid seiklusi, saame jälgida lõvipoja ja hundikutsika elu, imetleda looduse ilu inimese ja loomade sõprust ning pöialt pidada, et pisikesed leiavad teineteist ja saavad õnnelikult tagasi koju.


Kinos alates: 19.11.2021
Filmi pikkus: 1h 39 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Gilles de Maistre
Osatäitjad: Molly Kunz, Graham Greene