80 päevaga ümber maailma

Around the World in 80 Days (2021)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Passepartout on ahvipärdik, kes teab seiklemisest kõike. Tal on alati valmis pakitud seljakott ootel. On ainult üks probleem - tegelikult ei ole ta kunagi päriselt seigelnud. Selle eest, et ta midagi ohtlikku ei teeks ja ilusasti kodus, turvaliste seinte vahel püsiks, hoolitseb ta ema.

See turvaline maailm saab puruks paisatud, kui ta kohtab sõnaosavat konna Phileas Frogi, maailmarändurit ja kelmi, kes tõmbab Passepartouti enneolematu kihlveo sisse, et nad suudavad teha 80 päevaga maakerale tiiru peale. Nii satub ahvipärdik seiklusesse, millest on ta alati unistanud.

Alanud seiklused saavad olema enneolematud. Hoopis kummalisemad, kui Passepartout oma mõtetes ette kujutas. Neid ootavad kõrbed ja džunglid, hulljulge printsess, vulkaani jumaldavad rohutirtsud ning samal ajal üritavad nad vältida neid pangaröövis kahtlustavat ja taga ajavat inspektor Fixi. Kaks seiklejat peavad trotsima hulgaliselt ohte ning kokku võtma viimsegi julguse, et oma ülesanne 80 päevaga täita ja tervena tagasi koju jõuda.


Kinos alates: 28.01.2022
Filmi pikkus: 1h 22 min
Levitaja: VLG Filmid OÜ
Lavastaja: Samuel Tourneux