Oihhh! Seiklus jätkub

Ooops! The Adventure Continues (2021)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Mäletate karvaseid pesaloomi Taavit ja Finnyt, keda keegi ei tahtnud laevale võtta? Aga nutikaid grümpe Liiat ja Heidit? Pole hullu, kui ei mäletagi. Sest pange end valmis, uus lugu „Oihhh! Seiklus jätkub“ viib teid maailma servale, sinna, kus te pole kindlasti veel käinud.

Kui nii edasi läheb, on lõpp käes! 147 päeva laevas ilma maitsva liha, leiva ja magustoiduta! Ümberringi ainult meri, ei mingit maad silmapiiril, laeval aga 50 tuhat erinevat ja väga näljast looma, lindu ja kaks sinna juhuslikult sattunud pesalooma. Aga see pole veel kõige hirmsam. Hirmus on see, et varsti saab otsa isegi too jube roheline puder. Ja siis … Siis ei hooli enam keegi reeglist „sina ei pea mitte teist elajat ära sööma“! Kaotanud igasuguse lootuse, laseb kuningas lõvi taevasse tuvi, et see lendaks kõrgele ja otsiks maad … Aga maa leiavad hoopis täiesti juhuslikult laevast välja pudenenud paharetid – grümp Liia ja pesaloom Finny! Torm heidab nad erakordselt kaunile saarele.

Raske uskuda, aga siin on olemas kõik, et toita ja katta terve nälginud laevatäis: päike, rohi, vesi, merehõrgutised, pitsa ja isegi apelsinikeeksid! Lausa maapealne paradiis, kuid ... saar on juba hõivatud! Esimesed, kes selle saare leidsid ja asustasid, olid eri värvi ja erineva kasukaga pesaloomad! Finny pole kunagi näinud nii paljusid liigikaaslasi. Kas nad lasevad saabujad saarele ja lubavad neil jääda? Muidugi mitte! Ega pesaloomad ole oma muretut maad selleks loonud, et mingid võõrad selle ära rikuksid! Asja teeb keerulisemaks ka see, et ükski loomake ei aima, milline üllatus on varuks saarel asuval uinunud vulkaanil ...


Kinos alates: 02.07.2021
Filmi pikkus: 1h 25 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Toby Genkel