Palgamõrvari naise ihukaitsja

Hitman's Wife's Bodyguard (2021)

Lubatud alates 14a.
Märul


Filmi tutvustus

Kõrgema klassi ihukaitsja Michael Bryce saab lõpuks ometi hinge tõmmata. Taevas teab, kui kaua tal pole juba puhkust olnud. Kontimurdev ihukaitsjaamet hakkas talle kõvasti tervisele. Kõiges on süüdi hullumeelne killer Darius Kincaid, kes on suure hulga inimesi teise ilma saatnud. Seal, kus tema välja ilmub, on tööd alati jalaga segada.

Bryce viskab kõik kiireloomulised tööd kõrvale ja sõidab Itaalia kuurorti puhkama. Päike, meri, liiv, lemmikraamat ja mitte ainsatki mõtet Kincaidist – kõik, mida on vaja, et end vormi ajada. Ootamatult silmapiirile ilmunud kirglik naine, Kincaidi abikaasa Sonia, rikub vastalanud puhkuse. Hambuni relvastatud Sonia ilmub randa „oivalise“ uudisega: Kincaid on Itaalias, terroristid röövisid ta ning nad tuleb maha nottida!

Seekord peab profikiller õiendama arved Itaalia maffiaga, kes valmistab ette ulatuslikku küberrünnakut kogu Euroopale. Vaikne puhkus muutub! Agent Bryce peab kaitsma nii kullerit kui ka tema seksikat naist, kes satub alalõpmata sekeldustesse.


Kinos alates: 18.06.2021
Filmi pikkus: 1h 56 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Patrick Hughes
Osatäitjad: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas