Lemmikute kompanii

Pets United (2020)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Vaikses, aga väga moodsas Robo linnas juhtub ennenägematuid ja ennekuulmatuid asju! Linnapea Frank on hulluks läinud! Tema plaan läheb üle igasuguse piiri! Kuulake! Inimesed ja loomad on ta ära tüüdanud ning seetõttu on ta peas küpsemas plaan – kihutada linnast minema kõik elanikud ja nende lemmikloomad, nende majad aga anda robotitele!

Sellise uudise kuulmine ajab kodutul koeral Rogeril kõik karvad püsti. Veetnud palju aega tänavatel, näpanud palju maitsvaid vorstijuppe ja jaganud neid nõrgematele loomadele, aimab too Robin hood, et linnapea plaan ei saa hästi lõppeda. Linnast kaoks ju kõik elav!

Ükskord pärast meeldivat jalutuskäiku imekauni siiami kassi Valgega tardub Roger õudusest. Robotid on lõhkunud ta ainsa peavarju.

Elu eest põgenedes kohtab Roger ootamatult hea südamega robotit nimega Bob, kellele tundub linnapea mõte samuti kohutav. Midagi on vaja enda ja teiste päästmiseks ette võtta! Kui käed rüpes istuda, satub luksuslik lemmikloomahotell hirmsasse ohtu! Seal aga elab palju pahaaimamatuid neljajalgseid.

Teiste elusid päästes tutvuvad Roger ja Bob hotellis terve hulga ärahellitatud loomadega: ennasttäis puudli Ronaldo, karva kasvanud sea Sofia, peaaegu alati hapus tujus mopsi Walteri, puuviljakokteile armastava punase panda Slomoga. Nad kõik on linnast pagenud peremeeste poolt hüljatud.

Loomakeste ees seisavad arvukad katsumused ja ootamatud probleemid. Neil tuleb päästa oma armastatud linn ja tuua tagasi seal elanud inimesed, et kõik saaksid jälle kenasti sõbralikult edasi elada.


Kinos alates: 04.12.2020
Filmi pikkus: 1h 32 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Reinhard Klooss