Kisub teravaks

На острие (2020)

Alla 12a. mittesoovitatav
Draama


Filmi tutvustus

Aleksandra on Venemaa üks parimaid naisvehklejaid. Pika spordikarjääri jooksul on veetlevat sportlast saatnud uskumatu edu. Tema võimekus, kangus, kaine mõistus, keskendumisvõime ja osavus pole kellegi jaoks saladus. Võistlustel ei jäta Aleksandra vastasele vähimatki võimalust. Kaunil ja edukal sportlasel on puudu spordiajalukku minemiseks puudud vaid olümpiakuld.

Treenides visalt oma elu oluliseimaks võistluseks, ilmub ootamatult Aleksandra teele 19-aastane tundmatu epeevehkleja Kira. Tänu oma uljaspäisusele, heale füüsilisele vormile ja tohutule ambitsioonile võidab tütarlaps järgemööda võistlusi ja tema nägu kaunistab klantsajakirjade esikaasi. Noore sportlase eesmärgiks on lükata iga hinna eest Aleksandra troonilt.

Paraku maksab üks ebaõnnestunud väljaaste võistlustel Kirale valusalt kätte. Jalatrauma on Kira jaoks tõeline katastroof. Ta mõistab, et medalilootus olümpiamängudel on käest libisemas, kuid visadus ja eneseusk ei luba tal alla vanduda. Paradoksaalsel kombel jääb tal loota oma peamise konkurendi – Aleksandra peale. Kas kogenud sportlane ulatab Kirale abikäe? Kumb naistest võidab ihaldatud kulla?


Kinos alates: 27.11.2020
Filmi pikkus: 1h 55 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Eduard Bordukov
Osatäitjad: Svetlana Hodtšenkova, Stasja Miloslavskaja