Pärast. Kui sädemeid lendas

After We Collided (2020)

Lubatud alates 14a.
Draama, Romantika


Filmi tutvustus

Tessa elab purunenud arnastust sügavalt ja valusalt üle. Hardin oli talle kõik. Noormees, kes kinkis peadpööritavaid seiklusi, hingematvaid suudlusi, värisema panevaid puudutusi, kireöid. Kõik, mis tungis hingesügavusse ja jäi igaveseks mällu.

Nüüd on jäänud veel vaid talumatu valu ja musttuhat mõtet. Miks? Kas ta oli Hardinile kõigest seiklus, järjekordne mängukann? Tessa ohverdas tema nimel kõik: sõbrad, armastavad vanemad, õpingud, paljutõotava karjääri. Nüüd aga on aeg tuhast tõusta ja edasi minna, saagu mis saab. Sinu ees avanevad uued võimalused, mis viivad maailma, millest sa ei osanud mõeldagi.

Saanud tööd rahvusvahelises firmas, millest Tessa oli ammu unistanud, sukeldub ta uutesse kohustustesse. Vastutustundlik, sihikindel ja väga sümpaatne tütarlaps jääb silma töökaaslasele Trevorile. Üsna meeldival, vaimukal, lõbusal ja kenal noormehel on kõik omadused, et tal võiks tekkida Tessaga paljutõotav suhe, aga...

Mõistnud, et ta tegi elu suurima vea, tuleb Hardin Tessa ellu tagasi, jätmata tema ja Trevori suhetele mingit võimalust. Hardini jonnakus, püsivus ja seksapiil vallutavad Tessi uue jõuga, äratavad temas iha, ei lase tal uinuda. Kahtlused käsivad sammu tagasi astuda, kuid tunnetega on mõttetu võidelda, kirest võimatu jagu saada.


Kinos alates: 16.09.2020
Filmi pikkus: 1h 45 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Roger Kumble
Osatäitjad: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse