Hotell Belgrad

Отель Белград (2020)

Alla 6a. mittesoovitatav
Komöödia


Filmi tutvustus

Kultuskomöödia «Rahajõmmi piinad» loojate uus pöörane film «Hotell Belgrad»

Noor ja sarmikas Paša elab külluses. Pärides rikkalt vanaemalt kesklinna luksushotelli, on ta elu lausa lust ja lillepidu. Lõputud peod, šampanja ojadena ja kuumad tibid suudavad pimestada mõistuse ning tõmbavad tuurid nii üles, et ei saa enam õigeaegselt pidama. Harjudes eduka ettevõtja rolliga, sattub Paša ühel päeval nii täbarasse olukorda, kust pole pole enam lihtsalt võimalik välja rabeleda. Nimelt ähvardab teda naisevõtt!

Ühel suvepäeval juhtub noormehega äpardus. Ta lõhub kogematta rariteetsete antikvaaresemete kollektsiooni, mis paraku kuulub Belgradi maffia bossile. Ainuke võimalus süü lunastada, on abielluda kurikaela tütrega, kes on juba Pašale silma peale pannud. Probleem on aga selles, et peigmees ei taha kohe üldse abielluda!

Keelduda Paša ei saa, sest muidu tehtaks ta söelapõhjaks. Pealegi on tulevane kaasa lausa papa koopia – kui miskit ei meeldi, teeb hoobilt vagaseks! Kuid nagu sellest veel vähe oleks. Paša kohtab nüüd ootamatult oma ekspruuti – reisiblogijat Dašat.

Lummavad Doonau kaldad, Belgradi imelised linnatänavad, pöörased seiklused, lõkkele löönud vana armuleek, agressiivne tulevane mafioosost äiapapa, tüütu ja hüperaktiivne pulmadeks valmistuv pruut ja hirm kaotada miljonid!


Kinos alates: 03.07.2020
Filmi pikkus: 1h 47 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Konstantin Statski
Osatäitjad: Milos Bikovic, Diana Požarskaja