Nagu boss

Like a Boss (2019)

Alla 12a. mittesoovitatav
Komöödia


Filmi tutvustus

Mel ja Mia on eluaegsed parimad sõbrannad, kel oma meigibränd ja kosmeetikapood. Kui Mia on praktilise meelega ja teiste suhtes empaatiline, siis Mel on uljas tuulepea, kes liiga pikalt ei mõtle ja tagasi ei vaata.

Kuigi neidude äri algas edukalt, on viimasel ajal müük hakanud kiratsema ja Meli muretu suhtumine töösse on tinginud olukorra, kus Mia ei julge kõva häälega väljagi öelda, kui suurde kahjumisse nende ettevõte on jõudnud. Siis sekkub olukorda suure eduka ilutööstuse magnaat ekstsentriline Claire Luna, kes teeb ettepaneku Mel’i ja Mia kaubamärk koos neidude ideepagasiga ära osta.

Suur raha ajab inimesed teatavasti kergesti riidu ja nii ei saa siingi mingist rahulikust ülevõtmisest juttugi olla. Õli lisab tulle seegi, et neiud saavad haisu ninna proua Luna varjatud motiividest. Kas lapsepõlvesõprus lööb raha ees vankuma või on lojaalsus tugevam kui suure ärihai kavalus?

Pöörase suuvärgiga naised, ohtralt ebadaamilikku huumorit ja halastamatu ilumaailm on kombinatsioon, mis võib põhjustada vaatajatel naerukortse. Olete hoiatatud!


Kinos alates: 10.01.2020
Filmi pikkus: 1h 23 min
Levitaja: VaataFilmi
Lavastaja: Miguel Arteta
Osatäitjad: Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek