Kooma

Кома (2019)

Lubatud alates 12a.
Ulme


Filmi tutvustus

Selle saatusliku hetkeni oli Viktori elus kõik – edukas karjäär arhitektina, sõbrad, tulevikuplaanid, unistused. Kummalistel asjaoludel toimuv ränk autoavarii tõmbab sellele kõigele aga kriipsu peale. Noormehe vigastused on nii tõsised, et ta langeb koomasse.

Viktor ärkab eriskummalises maailmas, mis meenutab veidi reaalsust, kuid kus ei kehti füüsika- ega keemiaseadused. See on nagu pea peale pööratud maailm, kus on raske mõista, kus on taevas ja kus kindel pinnas jalge all. Siin puudub gravitatsioon, suurte hoonete varemed hõljuvad õhus, puud sirguvad pilvedest ja läbi majaseinte laksuvad merelained. Kõik koomasse langenud satuvad sellese paralleelmaailm, mis on loodud kõigi koomasse langenud inimeste mälestustest.

Viktori jaoks on see mailm võõras ja hirmutav. Siin tuleb tal võidelda oma elu eest võikate olevuste. Kuid ta armub ja püüab omandada selle maailma reegleid. Selgub, et kõik siinsed asukad on siin seetõttu, et ei sobitunud tavapärasesse maailma. Kas Viktor suudab väljuda KOOMAST? Kas talle saab lõplikult selgeks, mis on KOOMA?


Kinos alates: 31.01.2020
Filmi pikkus: 1h 51 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Nikita Argunov
Osatäitjad: Rinal Muhhametov, Ljubov Aksjonova