Eelmised jõulud

Last Christmas (2019)

Alla 12a. mittesoovitatav
Komöödia, Romantika


Filmi tutvustus

Nagu üks pundar halbu valikuid, kooserdab eluga ummikusse jooksnud Kate mööda Londonit, kõrvus kõlamas George Michaeli laulud ja helin, mis kostab tema saabaste küljes tilpnevatest kuljustest. Tüdruk nimelt töötab aastaringselt jõulukaupu pakkuvas nännipoes professionaalse päkapikuna.

Ühel tusasel päeval jalutab Kate’i ellu Tom - kutt, kes tundub liiga hea, et olla tõsi. Salapärane noormees ei kohku tagasi neiu osavõtmatust suhtumisest ja näeb hämmastaval moel läbi kõigist Kate’i kaitsebarjääridest.

Pühad lähenevad ja London mähkub jõulukaunistustesse, kuid kaht noort inimest ei paista maagiline aeg just kuigi palju lähendavat. Rahulolematu boss, tüli parima sõbrannaga, võõrandumine õest ja nägelused ekstsentrilise emaga viivad särtsaka Kate’i aina enam tasakaalust välja. Kui ka Tom ühel hetkel enam näole ei anna, tundub Kate’ile, et viimane piir on käes. Kuid vahel pole armastuse üles leidmiseks vaja muud kui lasta lumel langeda, tunnetel settida ning lihtsalt kuulata oma südant ja hoida endas usku.

Parimast Briti huumorist tulvil südantsoojendav jõuluklassik rõkkab armastatud George Michaeli ja Wham!-i muusikast ning annab vaatajale võimaluse nii naerda, kui nutta ning julgematele ehk isegi kaasa laulda.


Kinos alates: 06.12.2019
Filmi pikkus: 1h 43 min
Levitaja: VaataFilmi
Lavastaja: Paul Feig
Osatäitjad: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding, Michelle Yeoh