Ära mängi tulega

Playing With Fire (2019)

Alla 6a. mittesoovitatav
Komöödia, Perefilm


Filmi tutvustus

Kui eesrindlik tuletõrjeülem Jake Carson saabub koos oma suitsusukeldujatest eliitüksusega päästma kolme õde-venda, saab neile ruttu selgeks, et ka kõige pikem ja põhjalikum väljaõpe ei ole piisav valmistamaks neid ette seni suurimaks väljakutseks - lapsehoidmiseks.

Kuid teismeline Brynn, väike vennaväänik Will ja pisiõde Zoey ei ole hädas ainult tuleroaks saanud koduga, laste tulevikku ähvardab tumestada veelgi suurem kaotus.

Peagi saab selgeks, et omal moel on ummikus ka uljad kangelased ise. Jake, kes on küll vapraim tuletõrjuja ja suurepärane pealik, on täiesti lootusetu äpu isiklikes asjades, eriti neis, mis puudutavad vastassugu. Lobamokast ja hüsteerilisest Rodrigost paistab olevat rohkem tülinat kui abi ning hiiglasekasvu Axe on arusaamatu tummahammas, kes üle ühe silbi suust ei poeta.

Meeste eraelu, töörutiin ja tuletõrjedepoo keeratakse pea peale ning vaprad tuletõrjujad saavad uue teadmise võrra rikkamaks – nii nagu tuli, on ka lapsed metsikud ja ettearvamatud. Kas meestel jätkub piisavalt vaprust taltsutamatute lastega hakkama saamisel ja kuidas suhtub nohikust loodusteadlane Dr. Amy Hicks sellesse mürgeldavasse seltskonda oma naabruses?


Kinos alates: 29.11.2019
Filmi pikkus: 1h 36 min
Levitaja: VaataFilmi
Lavastaja: Andy Fickman
Osatäitjad: John Cena, Judy Greer, John Leguizamo, Keegan-Michael Key