Paharet

Trouble (2019)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Vanemapoolne Pr Vanderwhoozie on Paharetile terve elu ainult parimat pakkunud. Siit ilmast lahkudes jätab ta tohutu varanduse oma armastatud koerakesele, kes jääb naise ainsate sugulaste Norberti ja Claire'i hoolde. Kuid ahned õde ja vend eiravad Paharetti, kui plaanivad tädi väärtesemete müüki, ning kogu tohuvabohus saadetakse koer ühes müüdava varaga minema.

Paharet ei suuda leida tagasiteed Vanderwhoozie häärberisse ning on esmakordselt elus üksi ja eksinud. Veetnud öö metsas, külma ja nälga tundes ning tantsivate oravate kiusu taludes, suundub väike koer suurde linna, kus tänavatel karastunud pitbull vastu tahtmist teda toime tulema õpetab.

Paharet mõistab, et tänavaelu pole tema jaoks, ja otsib kohalikus pargis abi Gizmolt ja teistelt koertelt. Ta kohtab seal lõpuks heasüdamlikku pitsakullerit Zoe't, kes ta enda juurde võtab. Kuid kui tal hakkab tüdrukuga side tekkima, rikub Pahareti elu koertedetektiiv Thurma, kelle Claire ja Norbert oma sissetulekuallika tagasi saamiseks palkasid.

Snoopi ja teiste kodutute koerte abiga peab Paharet õppima uusi trikke, et ahnete pärijate käest pääseda ning armsa Zoe käte vahele naasta.


Kinos alates: 13.09.2019
Filmi pikkus: 1h 27 min
Levitaja: ACME Film OÜ
Lavastaja: Kevin Johnson