UglyDolls: Kolenukud. Film

UglyDolls (2019)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Kolelinn on armsalt isepärane paik, kus hinnatakse veidrusi, kummalist peetakse eriliseks ja ilu pole lihtsalt vaataja silmades. Muretu Moxy ja ta sõprade päevad mööduvad õndsuses, kui nad naudivad elu kõigi selle veidruste ja lõputute võimalustega. Kolelinna ainulaadsed elanikud vaatavad vahel linna kohal taevasse, kust ilmub mõnikord keegi uus, kes kohe kogukonda rõõmsalt vastu võetakse.

Moxy armastab oma kummalist elu, kuid ta on uudishimulik ja mõtleb, kas Kolelinna ümbritseva mäe teisel pool on veel midagi. Ühes parimate sõpradega asubki Moxy teekonnale seda välja uurima. Nad avastavad teise maailma – linna nimega Täiuslikkus, kus tavalised nukud saavad väljaõppe, enne kui nad “päris” maailma armastavat last otsima saadetakse.

Täiuslikkuse linnas manipuleerib Moxy ja ta sõpradega Lou, kes on värvatute väljaõppe eest vastutav täiuslik nukk. UglyDolls tegelased saavad nüüd tunda, mida tähendab olla teistsugune, nad janunevad armastuse järele ja taipavad viimaks, et tähtsaim polegi täiuslikkus, vaid see, kes sa tõeliselt oled.


Kinos alates: 21.06.2019
Filmi pikkus: 1h 27 min
Levitaja: ACME Film OÜ
Lavastaja: Kelly Asbury