Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw

Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019)

Alla 12a. mittesoovitatav
Märul


Filmi tutvustus

Pärast Kiirete ja vihaste kaheksandat osa ilmub armastatud filmisarja esimene kõrvallugu, mis keskendub kahele vastalisele kangelasele Luke Hobbs’ile ja Deckard Shaw’le.

Sellest ajast saati, kui hiiglasekasvu musklimägi Hobbs, Ameerika diplomaatilise julgeolekuteenistuse lojaalne agent, ning väike vibalik Shaw, Briti armee endine eliitsõdur, Kiirete ja vihaste seitsmendas osas kohtusid, on mehed kostitanud teineteist vaid roppude sõnade ja teravate löökidega. Rivaalitsevad kiilaspead saavad taas kokku, kui välja ilmub küber-geneetiliselt täiustatud anarhist Brixton.

Superpahalase eesmärk on omandada kontroll inimkonnale saatusliku bioloogilise relva üle, mida varjab ülivõimekas MI6 agent Hattie Shaw. Olukorda sekkuvad USA ja Suur-Britannia salateenistused ning Hobbs ja Shaw pannakse koos Brixtoni juhtumit klaarima. Missioonile lisab aga õli tulle asjaolu, et surmaviirust varjav MI6 salaagent on juhtumisi Deckardi pisiõde.

Rajule filmifrantsiisile omaselt kulgevad sündmused meeletus tempos kihutades Los Angelesest Tšernobõli ja Samoa saartele pakkudes publikule ohtralt peadpööritavaid trikke, efektseid tagaajamisi, teravat huumorit ja sutsuke romantikat.


Kinos alates: 02.08.2019
Filmi pikkus: 2h 14 min
Levitaja: VaataFilmi
Lavastaja: David Leitch
Osatäitjad: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba