PPAFF 2016 rahvusvaheline tudengianimatsioonide konkurss

Live Event


Filmi tutvustus

Priit Pärna 5. animafilmifestivali II rahvusvahelise tudengianimatsioonide võistlusprogramme saab näha Viimsi kinos 27. oktoobril kell 16.00 kahe järjestikuse seansina, mis kestavad mõlemad ca 1,5 tundi, igal seansil näidatakse järjest 2 erineva animakooli tudengite töid, seansside vahel on vaheaeg 20 minutit, seansid on tasuta. Tegemist on filmifestivalidel kasutatava konkurssi eriformaadiga, kuna võistleb vaid teatud sihtgrupp, kuhu saab tulla vaid korraldajate personaalkutsega ja iga kool, kes osaleb, saab välja panna kuni 45 minutit tudengite 2015-2016 aasta töid.

16.00 – Famu Filmiakadeemia (Tšehhi, Praha) ja Ghneti KASK Kuninglike Kaunite Kunstide Akadeemia (Belgia, Ghent)

17.30 - 17.50 – vaheaeg

17.50 – Middlesex University (Inglismaa, London) ja Valencia Polütehniline Ülikool (Valencia, Hispaania)

Žürii: Mait Laas (Eesti, Nukufilm, EKA), Edmunds Jansons (filmistuudio Atom Art / Riia, Läti), Lee Pak-Yee Aggie (Hongkong, Hiina).

Võistlusprogrammiga ja žürii liikmetega saad tutvuda PPAFFi veebilehel: http://ppaff.eu/programm/rahvusvaheline-tudengianimatsioonide-konkurss

PPAFFi rahvusvahelise tudengite animatsioonikonkurss toimub tänavu teist korda, varasemalt toimus ta aastal 2014 Balti Filmi- ja Meediakoolis (BFM). Konkurss on loogiline arendus PPAFFi ühele peaeesmärgile, mis on tegeleda noorte animaatorite harimine ja ka publiku eelkasvatamine. Kui laste- ja noorte võistlused on PPAFFi kavas juba viiendat aastat, siis pakume tänavu teist korda võimaluse ka tudengitele.

PPAFFI raames toimuva rahvusvahelise tudengite animatsioonikonkursi toovad vaatajateni Eesti Kultuurkapital www.kulka.ee, Viimsi kino ja Viimsi Vallavalitsus www.viimsivald.ee.

Sissepääs tasuta! Veebist pileteid soetades tuleb end www.viimsikino.ee Viimsi Kino kliendiks registreerida. Kinokassast saab pileteid ka ilma registreerimata.


Kinos alates: 27.10.2016
Filmi pikkus: 3h 20 min
Levitaja: SPA Tours OÜ