Imedepark

Wonder Park (2018)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Kujutle ebatavalist lõbustusparki, kus gravitatsiooni trotsivad karussellid, ameerika raudteed ja vaaterattad vuhistavad kilkavaid külastajaid tuhinal läbi õhu, tänavad on täis värvikaid tegelasi ja imetabased atraktsioonid panevad lapsed vaimustusest õhku ahmima. Just sellise lõputut lusti ja üllatusi täis Imedepargi mõtles välja 8-aastane matemaatika- ja inseriteaduse fänn June koos oma kalli emaga.

June on seda fantaasiaparki ehitanud kogu elu, aga nüüd, kus ema on jäänud tõsiselt haigeks, pole tüdrukul enam mingit isu Imedepargiga edasi tegeleda. Kuid park, mida tüdruk nii väga armastas, ei jäta June’i mures üksi ja tuleb teda lõbustama koos oma asukate suure sinise unitõbise vastuvõtu-karu Mõmmu, turvaülema okassiga Steve’i, asjaliku metssea Greta, pullivendadest hooldusmehhaanikute koprate Gus’i ja Cooperi ja pargijuhatajast šimpansi Pähkliga.

Ent hiljuti on hakanud pargis levima salapärane pimedus ning tagatipuks kaob jäljetult juhataja Pähkel. Imedeparki hakkavad ründama nunnud paharetid Šimpanzombid, kes külvavad kaost ja hävingut. Et päästa oma vaimustav fantaasialooming, peab June koos sõpradega leidma Pähkli ja lahendama pimeduse mõistatuse enne, kui see hävitab kogu lõbustuspargi igaveseks.


Kinos alates: 12.04.2019
Filmi pikkus: 1h 25 min
Levitaja: VaataFilmi
Lavastaja: Dylan Brown