Prääks prääks kluuk

Duck Duck Goose (2018)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Tõenäoliselt on teiegi tuttavate hulgas mõni üksik poissmees, kelle torisemine on kõik juba ammuilma ära tüüdanud. Ta mängib muudkui eriti vinget kutti, ehkki kõik ümberringi teavad, et sellel üle kasvanud teismelisel oleks juba ammu aeg täiskasvanuks saada. Just selline tegelane ongi haki Peng. Absoluutselt "ilma piduriteta" ja igasuguse vastutustundeta, ning parves kehtivad reeglid tunduvad talle naljakad. See aga ei saa kesta igavesti. Ükskord aga Pengil ei vea, ta saab lennul viga ja juba järgmisel kevadel ootavad teda ees suured muutused.

Samal ajal jäävad oma parvest maha kaks imetoredat väikest pardipoega. Kui keegi pisikeste eest ei hoolitse, võivad nad hukka saada. Pardipojad jäävad silma just Pengile ja nüüd peab ta riskima – võtma enda peale vastutuse nende püsimatute tegelaste eest. Kummaline kolmik peab õppima omavahel läbi saama ja kasvama tõeliseks pereks, et pikk ja ohtuderohke tee lõunasse ikka õnnelikult lõpule jõuaks.

Tegelastele andsid hääle Taavi Teplenkov, Merit Männiste, Märten Männiste, Kaisa Selde, Mart Toome, Tõnu Oja, Janek Joost jpt.


Kinos alates: 21.09.2018
Filmi pikkus: 1h 32 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Christopher Jenkins