Kardemoni linna rahvas ja röövlid

Folk og røvere i Kardemomme by (2023)

Kogu perele
Animatsioon


Filmi tutvustus

Midagi sellist pole kunagi varem toimunud! Väikesesse ja hubasesse Kardamoni linna on ilmunud vargad! Salapärasel kombel hakkasid vürtspoodidest kaduma maitsvad vorstid, singid, seakintsud ja küpsetised. Keegi ei oska arvatagi, et selle taga on linna kolm pahalast - Kasper, Jesper ja Jonatan. Toidu varastamine on aga pisiasi! Tegelikult on kolmikul suurem plaan - meisterlikult röövida linna peolt rääkiv kaamel ja seejärel linna ainus tramm ja võib-olla veel midagi!

Nad elavad äärelinnas ja peavad oma äärmiselt räpases majas tõelist lõvi! Ühel hetkel tulid vargad geniaalsele ideele - varastada parim majapidajanna ja laulja - tädi Sofia! Tädi oskaks maja koristada, toitu valmistada, lõvi toita ja leida üles majja laiali pillutatud sokid ja püksid! Aga sellega läksid mehed orki. Olnuks parem, kui nad poleks mitte mõelnudki tädi Sofia röövimisele! Selgus, et võimukas naine mitte ainult ei koristanud maja ja ei toitnud tõelist lõvi, vaid lisaks kõigele hakkas õpetama majaelanikke, kuidas puhtust pidada. Pealegi käskis ta neil end pesta! Kas asjad saavad veel hullemaks minna? Ainus võimalus murdvarastel sellest jamast pääseda, on viia Sophia tagasi koju! Vargad ei võta õppust, et varastada pole ilus ja nad pannakse vangi! Ent kui linnas puhkeb suur tulekahju, avaneb Kasperil, Jesperil ja Jonatanil võimalus tõestada, et nad ei ole mitte ainult murdvargad, vaid ka linna parim päästemeeskond!

Lõbusaid juhtumeid tulvil seiklusrikas nukufilm "Kardemoni linna rahvas ja röövlid" räägib sellest, et isegi, kui oled teinud vea, pole kunagi hilja end parandada.


Kinos alates: 24.03.2023
Filmi pikkus: 1h 19 min
Levitaja: Tespi OÜ
Lavastaja: Rasmus A. Sivertsen